Μερικα πραγματα για την εταιρεια μας

Η FBCLIMA είναι μια νέα, δυναμική εταιρία που δραστηροποιείται στο χώρο του εξαερισμού και του κλιματισμού απο το 2008. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες κάθε μεγέθους. Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η ικανοποίηση του πελάτη με την παροχή ενός ολοκληρωμένου συνόλου υπηρεσιών το οποίο βασίζεται στη μελέτη, στην άρτια κατασκευή και την πλήρη υποστήριξη (συντήρηση). Αξιοποιώντας την εμπειρία και την εξειδίκευση, και έχοντας σαν κύριο στόχο τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα μελέτης, επίβλεψης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων έργων.Για την κάλυψη των αναγκών των έργων αυτής της κατεύθυνσης, εμπορεύεται και εγκαθιστά υλικά υψηλής ποιότητας και όλων των ειδών.
 
 

Σήμερα αντιπροσωπεύει τις πιο αξιόπιστες εταιρείες κλιματισμού & θέρμανσης στην Ελλάδα.

 

Βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας προκειμένου να συζητήσουμε και να μελετήσουμε μαζί σας οποιοδήποτε θέμα αφορά στον κλιματισμό, τη θέρμανση , την επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη  και την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

Ποιοι ειμαστε

Η FBCLIMA είναι μια νέα, δυναμική εταιρία που δραστηροποιείται στο χώρο του εξαερισμού και του κλιματισμού απο το 2008. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες κάθε μεγέθους.

Εταιρειες που Συνεργαζομαστε

Daikin toshiba carrierInventorimagehaierlg logomitsubishi logo

gree

Επικοινωνια

Οδός: Οδυσσέως & Απ. Φωκά 35B, Τ.Κ. 566 25 Τηλ: 2310 622 480 Φαξ:2310 622 480 Κινητό: 6945 490 288 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επάνω
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…