Νέο Έργο εγκατάστασης κλιματισμού για την ΓΑΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ 2022

Μοιράσου το!

FB-CLIMA_ΓΑΙΑ-ΜΕΛΕΤΩΝ

Η ΓΑΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ εμπιστεύτηκε και επέλεξε την FB Clima για την εγκατάσταση εξαερισμού και αερισμού

 

Κεντρικός κλιματισμός LG MULTI V με 13 εσωτερικές μονάδες τύπου κασέτας.

Εξαερισμός και αερισμός, μέσω του κλιματισμού με εναλλάκτες θερμότητας με αποτέλεσμα σωστό αερισμό του χώρου και ανανέωση της ποιότητας του αέρα.

Στην ΓΑΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ο χώρος των γραφείων είναι 400τ.μ.

 

Μελέτη – Επίβλεψη – Εγκατάσταση

 

  • Μελέτη

Η σωστή και πλήρης έρευνα κάθε τεχνικού έργου είναι κρίσιμη για την ορθότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα της υλοποίησής του.

  • Επίβλεψη

Κάθε μελέτη, όσο πλήρης και λεπτομερής κι αν είναι, χρειάζεται να εκτελείται σωστά και υπεύθυνα για να παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα. τα τμήματα επίβλεψης έργων της χώρας είναι περιθωριοποιημένα, με αποτέλεσμα την υποτυπώδη παραγωγή έργων και την περιβαλλοντική υποβάθμιση. Η επίβλεψη ενός τεχνικού έργου είναι – αν όχι πιο σημαντική – εξίσου σημαντική με τη μελέτη.

  • Εγκατάσταση

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την εγκατάσταση έργων με υπευθυνότητα, συνέπεια και υψηλή ποιότητα εκτέλεσης. Με δυνατότητα παροχής λύσεων, έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση και την εγκατάσταση σύνθετων έργων με ειδικές απαιτήσεις για ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια και έγκαιρη παράδοση.

LG MULTI V Συστήματα VRF – Εσωτερικές μονάδες Κασσέτες

Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το εύρος θερμοκρασίας για την έναρξη και τη διακοπή της μονάδας για να αποφύγει την υπερψύξη.

 

Ένδειξη φίλτρου στον ελεγκτή

Υπάρχει μια ένδειξη αντίστροφης μέτρησης στην οθόνη του ενσύρματου ελεγκτή που βοηθά στον προγραμματισμό επισκέψεων απο το συνεργείο. Τη στιγμή που πρέπει να καθαριστεί το φίλτρο.

 

Επικοινωνήστε