Επεξήγηση Διαθεσιμότητας

1-3 ημέρες
Παραλαβή ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες: Αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά υπάρχουν στην αποθήκη ή σε κάποιον προμηθευτή και παραδίδονται στο χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε 1 έως 3 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

4-7 ημέρες
Παραλαβή ή Παράδοση σε 4-7 ημέρες: Αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά για παράδειγμα δείχνουν να είναι διαθέσιμα στον προμηθευτή και παραδίδονται στο χώρο του πελάτη ή
παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε 4 έως 7 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Κατόπιν Παραγγελίας

Παράδοση έως 30 ημέρες: Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν σε απόθεμα στο κατάστημα ή σε αποθήκη προμηθευτή και παραδίδονται στον χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε διάστημα έως και 30 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Εξαντλήθηκε
Αφορά προϊόντα τα οποία έχουν εξαντληθεί προσωρινά ή και οριστικά από τις αποθήκες μας ή και του προμηθευτή και δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Εάν ενδιαφέρεστε για προϊόν/τα που η διαθεσιμότητα τους είναι Κατόπιν Παραγγελίας ή Εξαντλήθηκε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα για πρόσθετες πληροφορίες.

Σημείωση: Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων, για περιοχές Εκτός Νομού Θεσσαλονίκης και Δυσπρόσιτες Περιοχές, μπορεί να είναι διαφορετικός από τη διαθεσιμότητα του καταστήματος.

|