Μεγιστοποίησε την εξοικονόμηση ενέργειας στο εστιατόριο σου

Μοιράσου το!

εξοικονόμηση ενέργειας στο εστιατόριο

Εξοικονόμηση ενέργειας στο εστιατόριο σας;

Ένα εστιατόριο μπορεί να είναι μία πολύ επικερδής επιχείρηση, αλλά μπορεί να σας βάλει και σε συνεχή έξοδα, ειδικά με τις ανατιμήσεις στο κόστος ενέργειας. Ωστόσο, εκμεταλλευόμενοι το συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού με το μοτέρ των ψυγείων, μπορούμε να έχουμε οικονομική παραγωγή ζεστού νερού, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μειωμένους μηνιαίους λογαριασμούς με αποτέλεσμα εξοικονόμηση ενέργειας στο εστιατόριο σας. To ίδιο μπορεί να συμβεί και εάν έχουμε παλιά ψυγεία, με την αντικατάσταση των μοτέρ τους ή τοποθετώντας inverter στις μηχανές των ψυγείων.

Αυτά είναι υποσχέσεις που θα ακούσατε και θα είδατε από πολλούς. Στην Fb Clima δεν δίνουμε απλά υποσχέσεις, αλλά τις κάνουμε και πράξη. Με μία προϋπόθεση: να είστε δεκτικοί στις συμβουλές και να συμφωνήσουμε εξαρχής σε ένα πράγμα. Δεν αντιμετωπίζουμε τον χώρο σας συνολικά, αλλά μελετάμε τον κάθε χώρο ξεχωριστά.
Γιατί; Για τον απλό λόγο, ότι ο κάθε χώρος έχει τις δικές του ανάγκες, στις οποίες πρέπει να εστιάσουμε, έτσι ώστε να έχετε το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Πως μπορούμε να ξεκινήσουμε;

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε πριν σας δώσουμε πρόταση είναι μία διερευνητική συνάντηση γνωριμίας, την οποία ακολουθεί μία αυτοψία στο χώρο, έτσι ώστε να εξετάσουμε τις ανάγκες της σάλας και της κουζίνας ξεχωριστά. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρουμε εξετάζουμε τις ανάγκες μίας κουζίνας εστιατορίου. Πως μπορούμε να έχουμε εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σε μία κουζίνα τοποθετώντας μία μονάδα κλιματισμού και αξιοποιώντας το σύστημα ψύξης τροφίμων?
Ένας τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι να χρησιμοποιήσουμε έξυπνα την μονάδα ψύξης ενός ψυκτικού θαλάμου, κάνοντας τον συμβατικό ψυκτικό θάλαμο, inverter με αποτέλεσμα εξοικονόμηση ενέργειας από 30% – 50%!

εξοικονόμηση ενέργειας στο εστιατόριο

Από τις μηχανές ψύξης τροφίμων επίσης μπορούμε να έχουμε και ζεστά νερά χρήσης, χρησιμοποιώντας έναν εναλλάκτη θερμότητας Αυτό σημαίνει επιπλέον οικονομία σε ενέργεια, επειδή όσο λειτουργεί ο ψυκτικός θάλαμος, μας ζεσταίνει παράλληλα το νερό, άρα δεν χρειάζεται επιπλέον κατανάλωση ρεύματος για αυτό.

Για να συνδυαστούν σωστά αυτά τα συστήματα, είναι σημαντικό να συνεργάζεστε με ειδικούς που κατανοούν τις μοναδικές ανάγκες του εστιατορίου σας.
Η ομάδα της FB Clima,
με επικεφαλή τον Β. Φούκα, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια σε θέματα επαγγελματικού κλιματισμού, βιομηχανικής ψύξης & εξαερισμού μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση για να καλύψετε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να μεγιστοποιήσετε την ενεργειακή απόδοση.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

Επικοινωνήστε