Ο ψυκτικός θάλαμος σου ανεβάζει το ρεύμα στα ύψη;

Μοιράσου το!

χαμηλός λογαριασμός ρεύματος, ψυκτικοί θάλαμοι, μειώστε το κόστος, αύξηση απόδοσης, τεχνολογία invertor

Ψυκτικός θάλαμος με παλιές ψυκτικές μονάδες.

Για πάνω από 20 χρόνια εξυπηρετούμε επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης και σε συναφή επαγγέλματα. Ένα από τα συχνότερα ερωτήματα που καλούμαστε να απαντήσουμε τώρα τελευταία είναι «τι μπορώ να κάνω για να μειώσω το λογαριασμό ρεύματος;». Ο ψυκτικός θάλαμος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία που βρίσκεται στον κλάδο των τροφίμων, της εστίασης Εάν έχετε παλιές ψυκτικές μονάδες, είστε στον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων, της εστίασης ή της εμπορίας κρέατος (κρεοπωλεία)  υπάρχει λύση και δεν είναι η αντικατάσταση του ψυκτικού θαλάμου με καινούργιο.

Τι μπορώ να κάνω για να έχει χαμηλή κατανάλωση ο ψυκτικός θάλαμος;

Σίγουρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να καλέσετε στο 2310 622 480 και να κλείσουμε ένα ραντεβού για να εκτιμήσουμε την κατάσταση.

Η λύση δεν είναι να αλλάξετε τον ψυκτικό σας θάλαμο με ένα καινούργιο, κάτι που είναι πολύ δαπανηρό και σίγουρα χρονοβόρο, αλλά να προστεθεί ένα μηχάνημα στην ψυκτική μονάδα.

χαμηλός λογαριασμός ρεύματος, ψυκτικοί θάλαμοι, μειώστε το κόστος, αύξηση απόδοσης, τεχνολογία invertor, ψυκτικός θάλαμος, εστίαση, λύσεις εξοικονόμισης ρεύματος, inverter,

Προσθέτοντας ένα εξάρτημα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία inverter, μπορείτε πολύ εύκολα να αυξήσετε την απόδοση του ψυκτικού σας θαλάμου, μειώνοντας παράλληλα την ενεργειακή του κατανάλωση. Στην ουσία μετατρέπουμε τον συμπιεστή και τους ανεμιστήρες του ψυκτικού θαλάμου σε inverter, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη και πιο σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο εσωτερικού του θαλάμου.

Είναι ακριβό;

Το κόστος της συνολικής μετατροπής σίγουρα είναι πιο οικονομικό από το να κάνατε ένα καινούργιο ψυκτικό θάλαμο με μία ψυκτική μονάδα νέου τύπου και χρειάζεται πολύ λιγότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Επίσης η όλη επένδυση μπορεί να αποσβεστεί σε 3-4 χρόνια, ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του ψυκτικού θαλάμου.

Στην FB Clima προσαρμόζουμε τα κατάλληλα μηχανήματα στις απαιτήσεις κάθε ψυκτικού θαλάμου για την μακροχρόνια συντήρηση των προϊόντων σας, εξασφαλίζοντας ταυτοχρόνως την άριστη ποιότητά τους.

Η FB Clima, με 20 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, σας προσφέρει Ολοκληρωμένες Προτάσεις Βιομηχανικής Ψύξης, Κλιματισμού και εξαερισμού .

Δείτε περισσότερα για τις λύσης βιομηχανικής ψύξης της FB Clima εδώ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 622 480   Ώρες επικοινωνίας : 09:00 – 16:00

Επικοινωνήστε